SARA'S PIZZA & GRILL

Recentreview


4 stjerner ud af 1114 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra Sara's Pizza & Grill. Vil du vide mere? Få mere at vide

29 maj 2024 at 16:52 Buddet tog på rundtur med min mad, så jeg måtte spise kolde slatne fritter og kebab, øv bøv. Maden var ellers smagt helt fint til.
17 apr 2024 at 18:30 Er vild med maden fra Sara's Pizza. Har bestilt derfra rigtigt mange gange. Leveringstid var upåklagelig. Der var lidt ekstra trafik pga det var i myldretid. Mht app'en skulle jeg have haft mulighed for at give lidt mere i drikkepenge.
11 dec 2023 at 21:08 Foretrækker normalt denne restaurant, men maden blev leveret en time forsinket. Koldt og uspiseligt. Røg direkte i skraldespanden. Penge lige ud af vinduet.
11 dec 2023 at 11:20 Pizzaen var superlækker som altid, men ikke så varm, og pommes friterne var næsten helt kolde og kedelige Leveringstiden blev forlænget undervejs, og efter ordren var blevet leveret stod der pludselig 8 min til levering
1 dec 2023 at 21:25 Der var vitterligt et stykke træ i min pizza? Det lignede noget fra en ispind
8 nov 2023 at 15:18 Dårlig dressing
16 okt 2023 at 21:38 Maden fejler intet
6 okt 2023 at 21:50 Udmærket mad, fik en ekstra sauce med